Installatiehandleiding iPhone

Volg onderstaande stappen op de iPhone waar je de Buddy-app op wil gebruiken.

  1. Zoek de App Center uitnodiging op in je opgegeven e-mailadres (zie screenshot hieronder om de mail te herkennen)
  2. Volg de stappen in deze e-mail door op ‘sign up’ te klikken, zie hieronder.
  1. Log in bij App Center met je Facebook, Google of ander account. Is er geen account waarmee je in kan loggen? Volg dan de stappen om een nieuw App Center account aan te maken.
  2. Als je ingelogd bent in App Center, voeg dan je iPhone toe aan je account met ‘Add Device’

Let op: De ‘Add Device’ stap is noodzakelijk om de app te kunnen openen op je telefoon na installeren. Als je hier bent vastgelopen in het proces, open dan de volgende link op je iPhone om weer verder te gaan: https://install.appcenter.ms/register-device

5. Nadat je op ‘Add Device’ hebt geklikt laat App Center een pop-up zien. Klik op allow of ‘sta toe’ in het Nederlands.

Let op: Mocht de pop-up niet komen of je klikt hem per ongeluk weg, dan kan je ook zelf naar de volgende locatie gaan op je iPhone ‘Instellingen → Algemeen → Profielen’. Ook als je na de pop-up niet automatisch wordt doorgestuurd kan je zelf naar ‘Instellingen → Algemeen → Profielen’ gaan om het benodigde profiel te installeren op je telefoon. Dit is nodig om stap 6 te voltooien.

  1. Klik in onderstaand scherm rechtsboven op ‘Installeren’

7. Je kan de app nu installeren door in onderstaand App Center scherm op ‘Installeren’ te klikken. Als de installatie voltooid is, dan verschijnt de Buddy app tussen de andere apps op je iPhone.

Wanneer de installatie via App Center helemaal is voltooid en je de Buddy-App hebt kunnen openen, dan heb je een andere e-mail nodig om verder te komen. Je hebt dan de uitnodiging voor Buddy nodig (onderwerp e-mail: ‘Je bent uitgenodigd’). Bevestig je uitnodiging in stap 2 van deze e-mail. Zie ook het screenshot hieronder om de e-mail te herkennen.

Klik hieronder om terug te keren naar de FAQ Stakeholderstest:
FAQ Stakeholderstest